Preturi

O informatie pentru cei care cauta cele mai mici preturi pentru servicii de transport marfa – noi nu avem cele mai mici preturi de pe pe piata. Daca vreti preturile cele mai mici, adresati-va concurentei !

Au fost insa situatii si sunt convins ca vor mai fi, cu clienti noi sau vechi, in care am facut si transport gratis. Dar asta este o alta discutie ☺

Ii lasam pe altii sa aiba cele mai mici preturi – noua ne place sa credem ca avem preturi care reflecta calitatea serviciilor oferite (incepand de la modul de abordare a clientului si pana la siguranta, confortul, curatenia  si intretinerea  masinilor pe care le utilizam) – dovada acestui fapt  sunt clientii care ne stau alaturi in aceasta activitate de peste 10 ani.
Masinile noastre sunt monitorizate GPS si pot fi urmarite in timp real pe toata durata transportului.

Preturi orientative  transport marfa ca sa nu pierdem nici noi nici dvs timpul la telefon sau pe mail pentru a afla o cotatie de pret :

    1. Pret transport marfa in Bucuresti intre 250 si 350 de ron/cursa.
    2. Pret transport marfa Bucuresti – localitati limitrofe – intre 300 si 450 ron /cursa.
    3. Transport marfa intern / national (oriunde in Romania): intre 2 si 3 ron/km.
    4. Transport marfa international cu preturi incepand de la 0,50 euro/km.
    5. Inchiriat autoutilitara pentru o zi de munca (sofer si motorina inclusa doar pentru transport in Bucuresti ) : intre 1000 si 1200 ron / zi.

Preturile sunt fara tva.

O cursa = o incarcare si o descarcare.

Toate preturile de mai sus sunt supuse negocierii in anumite conditii si sunt influentate si de : greutatea si volumul marfurilor transportate, destinatie, ora de plecare, ora de sosire , ziua in care se face transportul, durata timpului petrecut la incarcare sau descarcare, etc.