Despre noi

Se spune uneori ca era mai bine inainte.

O parte din noi, am vrea sa putem face lucrurile acum cum se faceau odata

Astazi toata lumea face transport rapid si ieftin.

Noi insa, o firma de transport marfa din Bucuresti, am ales sa spunem ca facem transport “incet si tiptil daca e nevoie” si asta doar din dorinta ca atunci cand facem treaba sa putem oferi un zambet celor din jur. Si sa incercam sa facem si treaba cu zambetul pe buze – consider ca asa ar trebui sa ne facem cu toii treaba, cu zambetul pe buze.

Am fi vrut sa spunem ca facem transport incet si scump, dar ne-a fost teama ca nu va mai suna nimeni.

Flexibilitatea si deschiderea noastra fata de nevoile clientilor au facut ca acestia sa ramana alaturi de noi in acesti 10 ani de activitate si pentru acest lucru, tin sa le multumesc inca odata.

Firma noastra, de-a lungul anilor, a efectuat transport marfa generala / transport de mobila sau obiecte personale / transport obiecte de arta in Bucuresti precum si in majoritatea oraselor din tara : Brasov, Iasi, Cluj, Targu Mures, Miercurea Ciuc, Timisoara, Arad, Craiova, Piatra Neamt, Resita , Suceava, Botosani, etc.

In afara de transporturile de marfa efectuate in Romania, am efectuat de-a lungul anilor si transporturi internationale dedicate sau in regim de grupaj in Europa in tari precum : Ungaria, Austria, Elvetia, Germania, Italia , Belgia, Franta, Olanda, Anglia, Serbia s.a.m.d.
Cautam sa fim altfel decat ceilalti. Incepand de la comportamentul fata de client, de la curatenia si intretinerea autoutiliarelor pe care le folosim pana la intelegerea nevoilor clientilor nostri.

Noi nu facem transportul cel mai ieftin de pe piata. Nici nu de dorim asta – ii lasam pe altii sa fie cei mai ieftini. Noua ne place sa credem ca preturile noastre reflecta calitatea serviciilor noastre. Si credem ca asa se intampla, altfel de ce ne-ar mai cauta clientii din nou de fiecare data cand au nevoie de serviciile noastre ?!